Over mij

zittend aan zee met cameraSinds 2008 werk ik als front-end developer, waarvan vanaf 2012 zelfstandig. Ik werk o.a. samen met andere ZP-ers onder de naam het ontwerpcentrum in Groningen.

Daarnaast ondersteun ik organisaties bij het toegankelijk maken van hun website voor mensen met een beperking. Ik heb 10 jaar ervaring met toegankelijkheid en de Webrichtlijnen, als bouwer, onderzoeker en adviseur voor met name overheidsorganisaties.

Sinds september 2016 ben ik bezig met mijn tweede HBO-studie, namelijk de deeltijdopleiding HBO-ICT aan de Hanzehogeschool Groningen. Mijn eerste studie was Overheidscommunicatie, ook aan de Hanzehogeschool (afgerond in 1998).

Tussen 1998 en 2008 heb ik internationale uitwisselingsprojecten gedaan op het gebied van milieu en mensenrechten, onder andere in Polen, Oekraïne, Georgië en Armenië.

Buiten m’n werk houd ik van lezen en reizen, het liefst per trein. Op reis houd ik me ook bezig met landschappen fotograferen. Op mijn subsite staan blogs en foto’s van reizen door Europa en de Kaukasus. Ik ben ook te vinden op Unsplash.