Over mij

Studie

Eind jaren 90 heb ik de studie Overheidscommunicatie afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik wilde me richten op non-profit organisaties en heb dat in de jaren na afstuderen ook gedaan, als communicatiemedewerker en projectcoördinator.
In 2016 ben ik opnieuw aan een studie begonnen, HBO-ICT deeltijd aan de Hanzehogeschool. Nu zit ik dus voor één dag in de week weer op school.

Werk

zittend aan zee met cameraTussen 1999 en 2008 werkte ik bij organisaties op het gebied van milieu en mensenrechten en deed uitwisselingsprojecten met Oost-Europa en de Kaukasus. Een deel van mijn werk was het beheren van websites. Behalve me bezig te houden met de content ging ik me ook meer verdiepen in de techniek, en besloot in 2007 de overstap te gaan maken vanuit de communicatie naar de IT. Sindsdien heb ik als (front-end) developer gewerkt, eerst in dienst en sinds 2012 freelance.
Sinds 2017 werk ik ook parttime als onderzoeker/consultant bij stichting Accessibility, expertisecentrum voor toegankelijke ICT.

Vrije tijd

Ik houd van lezen en reizen, het liefst per trein (dat gaat heel goed samen!). Op reis houd ik me ook bezig met landschappen fotograferen. Op mijn subsite staan blogs en foto’s van reizen door Europa en de Kaukasus.